Informatie - verlofperiode

Fijn kennis te maken! Aangezien ik het hele jaar - en vooral tijdens de zomer - huwelijken fotografeer in België organiseer ik tijdens de winterperiode destination wedding in het buitenland. Gekoppeld aan de jaarlijkse vakantie vanaf 25 oktober. Deze pagina is er voor jullie om meer informatie te verstrekken (zie aub onderaan meer uitleg + formules) en een afspraak te regelen bij mijn terugkomst op 24 november 2016. Ik neem voor iedereen ruim een uur de tijd om alles uit te leggen, op vragen te antwoorden en recent werk te tonen: verschillende types albums in tal van formaten en afwerkingen, professionele kaders, plexi kaders, Leica afdrukken op barietpapier en grote Fine Art prints. 

 
Recente huwelijksfoto, eind 2016

Recente huwelijksfoto, eind 2016

STIJL, AANPAK, MEERWAARDE...

Ik start altijd de dag tijdens de opmaak van de bruid maar mocht je het anders willen dan kan dat ook. Ik tracht zoveel mogelijk variatie in de reportage en album te brengen dus fotograferen we op enkele mooie locaties. Mijn artistieke nadruk ligt op een heel spontane reportage stijl, kunstportretten gefotografeerd met Summilux en Noctilux lenzen, kleine maar belangrijke details, emotionele momentopnames, etc. 

De opmaak foto’s en portretten zorgen voor een mooie inleiding in jullie huwelijksverhaal. Na het aankloppen van de bruidegom - altijd een spannend en emotioneel moment - volg ik mee en maak ik foto’s met het beste van het beste qua camera’s en lenzen (LEICA). En naast mijn aparte persoonlijke stijl zit hier net de meerwaarde : de optische kwaliteit van Leica lenzen is ongeëvenaard. Ik werk met Summilux lenzen en de lichtsterkste lens ter wereld, de Noctilux. Deze optieken zijn wereldbekend omdat ze licht op de meest natuurlijke manier renderen en weergeven. Ik laat graag de foto's op de site voor zich spreken. 

Als student ging ik jaarlijks naar Paris Photo, de grootste fotografiebeurs in Europa. Daar zag ik de grootmeesters werken met Leica : ik was onmiddelijk verkocht en besliste om later die kwaliteit na te streven in mijn artistiek werk. Mijn specialisatie ligt in het maken van hoogkwalitatieve portretten op locatie. Spontaan, vrij, open, emotioneel, kunstig, kleurrijk... 

U ontvangt van mij de reportage in hoge resolutie waarmee knappe afdrukken worden gemaakt. En natuurlijk een professioneel afgewerkt groot album en geschenkalbums voor de ouders of getuigen.


AFSPRAAK

Ik organiseer van 24 tot 30 november gesprekdagen bij me thuis. Zo leren we elkaar kennen en kan ik op jullie vragen beantwoorden, Fine Art prints tonen, kaders en albums, etc.

Email me aub met enkele mogelijke data en tijdstippen en ik bevestig je binnen de paar dagen een passend moment. In het buitenland heb ik niet altijd internetverbinding maar ik mail binnen de paar dagen zeker terug!

DO 24/11 - nog vrij in de namiddag en vooravond

VR 25/11 - nog vrij in de vooravond en avond tot 20u

ZA 26/11 - VOLZET. Aanpassing! Nog vrij om 15u, 17u en 19u

ZO 27/11 - VOLZET

MA 28/11 - nog vrij om 17u - 19u - 20.30u

DI 29/11 - VOLZET

WO 30/11 - nog hele dag vrij vanaf 14u

 

Laat gerust weten als u een latere datum wil afspreken, dat kan ook!

Adres : kuurnsestraat 101 - 8531 Bavikhove - Harelbeke

Email : info@fredericvanwalleghem.com

Extra contact naast email voor dringende vragen : Skype : fre-deric / Whatsapp : 0475942836

Album 30x20 met witte BOX + namen voorzijde


FORMULES

Hier hebt u alle standaardformules. Elk huwelijk is natuurlijk uniek, dus is alles bespreekbaar en kunnen formules op maat ook verzorgd worden.

 

Professionele fotoreportage LEICA/SUMMILUX : van de opmaak tot en met het begin van de eerste receptie  

DVD met de foto's in hoge resolutie - zonder watermerk! 

Mede-auteursrecht : zonder watermerk

Album 20x20cm - 20 spreads/40 pagina’s

Vervoersonkosten

10 uur postproductie

6 u lay-out Album

 

1550 euro incl. BTW

 

FOTO’S AVONDFEEST tot openingsdans : 350 euro

EXTRA UREN : 150EUR/u (75EUR 1u fotograferen + 75EUR 1u postproductie)

Bij boeking : reserveringsvergoeding 800EUR / contract / het resterend bedrag wordt vereffend na het huwelijk

 

Naast of ipv de 20x20 kan je ook kiezen uit verschillende andere luxe albums. Alle albums hebben standaard 20 spreads / 40 pagina's en zijn uitbreidbaar tot 30 of 50 spreads.

 

    LUXE ALBUM 30x20 + BOX WIT

Album 30x20 + BOX + Inscriptie namen ipv klein album : 450 euro

 

LUXE ALBUM 30x30 + BOX

Album 30x30 + BOX + Namen ipv klein album : 550 euro

 

LUXE ALBUM 40x30 + BOX

Album 30x30 + BOX + Namen ipv klein album : 650 euro

 

BURGERLIJK HUWELIJK andere datum (1u) : 250EUR

VERLOVINGSSHOOT andere datum (2-3u) : 480EUR - Indien apart zonder huwelijksreportage komt dit op 650 EUR.

Extra geschenkalbums voor ouders/getuigen : 350EUR per item

Fine Art prints & groot formaat kaders : prijzen op aanvraag + heel wat voorbeelden te bekijken bij me thuis