• "We zijn erg tevreden over het werk van Frederic. Op de dag zelf was hij zeer discreet aanwezig, maar toch heeft hij alle belangrijke momenten van dichtbij gefotografeerd. Veel oog voor detail. En het fotoboek is zeer mooi geworden, hele hoge kwaliteit. Veel leuke reacties gekregen! Juni 2014 - Annemiek & Jasper
   
 • "Zeer vlotte en uitstekende samenwerking met Frederic. Voelt goed aan wat men graag ziet en wil zien op de foto's. Van het eindresultaat zijn we zeer tevreden. Alleen maar goede reacties op het fotoalbum van familie en vrienden. Alles verloopt vlot en goed gepland. Flexibel in zijn opstelling en gaat nauwkeurig te werk. Goede verstandhouding met het toekomstige paar. Kort samengevat : een aanrader. Zeer hoge kwaliteit voor een scherpe en competitieve prijs!"
 • "Ook wij zijn uiterst tevreden over de foto's & werkwijze van Frederic. De foto's zijn perfect en exact zoals we ze wilden. We hebben zeer veel goede commentaren gekregen en vrienden vonden de foto's en stijl zo goed dat ze zelf voor Frederic hebben gekozen voor hun huwelijk.
  Alles gaat heel professioneel en Frederic is vlot in de omgang, contacteert de gasten spontaan om goede foto's te nemen, geeft geen probleem met plotse wijzigingen of verzoekjes. Aan flexibiliteit was er dus zeker ook geen gebrek.
  Kortom: aan iedereen aan te raden. Oxana & Jens"
 • "Eerst en vooral: de foto`s van Frederic zijn klasse! We hebben de fotoboeken al vele keren mijmerend doorbladerd en ook familie en vrienden zijn enthousiast. De samenwerking verliep steeds zeer vlot, gemoedelijk en professioneel. Wij organiseerden de locatieshoot op een andere dag. Hoewel we dat oorspronkelijk wat ontzagen, werd het - dankzij de spontaniteit van de fotograaf - echt een gezellig dagje uit! En het moet gezegd worden: Frederic deinst niet terug om letterlijk zijn voeten nat te maken voor de perfecte foto... Een aanrader! Eline en Filip"
 • "Als je voor Frederic kiest, dan kies je voor kwaliteit, de correcte prijs en een aangename fotograaf.
  Zowel m'n man als ik voelden ons direct op ons gemak bij Frederic. Een ander pluspunt is dat je de foto's ook digitaal krijgt en dit tegen een betaalbare prijs in vergelijking met andere fotografen.
  We zouden iedereen aanraden om met Frederic te werken! Liselotte en Nicolas"
 • "Ik kan het niet laten u proficiat te wensen met het mooie resultaat van de fotoreportage van het huwelijk van Felix en Ann-Sophie! Echt, alles is zo naturel! Ik ben zo blij ermee!" Mama van de bruidegom
 • "Meer dan een positieve ervaring met Frederic!! Zeer professionele fotograaf met veel goede ideeen en inspiratie. Wij zijn zeer tevreden met de fotos! "
 • "We konden ons geen betere fotograaf wensen voor onze huwelijksfoto's! Alhoewel het een druilerige dag was is Frederic er toch in geslaagd om mooie, heldere foto's te maken. De kwaliteit van de foto's is ook perfect: je kan de foto's vergroten zoveel je wil, ze blijven superscherp. Ook de samenwerking met Frederic was zeer aangenaam! Moest ik een tweede keer trouwen (niet dus ;)), dan zou ik zeker weer gebruik maken van de diensten van Frederic.
  Een echte aanrader dus!
  " Isabel