// For international clients : I'm a fluent English & French speaker and did some Spanish years ago - please email or skype me for more information in your native tongue // Dutch translation :

De visuele stijl op de homepage geeft een duidelijke indicatie van hoe volgens mij huwelijksreportages er moeten uitzien : spontaan, onconventioneel, sprekend, emotioneel geladen & kleurrijk afgewisseld met zwart-wit en kunstig! Fotografie moet unieke verhalen vastleggen en gevoelens opwekken. Een foto moet je raken.

Volgens mij is naast de jarenlange ervaring in reportage- en reisfotografie vooral mijn eigen stijl en creatieve keuze van belang! Elke fotograaf drukt zijn eigen unieke visuele stempel op zijn of haar werk. Naast dit creatieve aspect is technische ondersteuning een tweede doorslaggevend element om kwaliteit te bereiken. Ik heb beslist te werken met camera's die me liggen en waarmee ik onopvallend kan fotograferen. LEICA is hiervoor ideaal en aangezien de lenzen de beste van de beste zijn op vlak van optische kwaliteit heb ik niet getwijfeld jaren terug. In 2009 schreef ik een artikel voor een magazine en kon ik oa. de lichtsterkste Leica lens ter wereld testen in IJsland... wat een prachtige ervaring! Ik was onmiddellijk verkocht. Hiermee kon ik mijn huwelijksfotografie naar een hoger niveau tillen en stiller en onopvallender documenteren. Het optische summum en veel spontaniteit : de optelsom werd vlug gemaakt.

Belangrijke momenten zoals een huwelijk gebeuren maar één keer in een leven... Ik streef altijd naar het neerzetten van een heel gevarieerd beeldverhaal zodat jullie je huwelijksdag geëmotioneerd en met een glimlach keer op keer kunnen herbeleven. Of het neerzetten van een speciale fotoshoot, een 'elopement' of destination wedding zijn opdrachten waar ik immens van hou.  

 

Sinds mijn 25e - nu bijna 14 jaar geleden - begon ik na mijn studies te werken aan human-interest documentaires en kunstportretten. Daarnaast specialiseerde ik me in huwelijksreportages - die nauw aansluiten aan het maken van docu werk - bedrijfsreportages en event fotografie. Naast persoonlijk werk en humanitaire verhalen voor NGOʼs in Azië en Afrika werk ik geregeld voor magazines en andere uitgaves. Mijn documentaire, reportage en portret werk kan je hier bekijken : www.fredericvanwalleghem.com

testlineup.jpg

 

"You can always tell a Leica. By the way it takes pictures - and by the pictures it takes."

 

 

Email me gerust voor een gedetailleerde lijst van alle mogelijkheden en formules. 

Een greep uit de diensten en producten voor huwelijken :

  • Professionele fotoreportages : op locaties in België en het buitenland
  • LUXE Albums 20x20, 20x30, 30x30cm of 30x40cm : handgemaakte topproducten met linnen ingebonden - mogelijk met foto op voorzijde en de namen
  • Accent op spontane reportagefoto's, details, emotionele momenten, gevoel, kunstportretten om zo te streven naar heel gevarieerd beeldverhaal!  
  • Mini LUXE Geschenkalbums van 20x20cm en andere formaten
  • DVD's met kunstfoto's in hoge resolutie, zonder watermerk : met de originele hoge-resolutie bestanden maakt u kunstafdrukken van een ongeëvenaarde kwaliteit
  • Bedankingskaarten en uitnodigingen 
  • Flitspaal : camerabox opgesteld in de feestzaal
  • Verlovingsshoot / Pre-shoot / After-shoot 
  • Professionale fotoprints, posters en inkaderingen

Email : info@fredericvanwalleghem.com

 

Tot binnenkort!

Frederic