Fotoshoot Liesbeth & Tom

Tom en Liesbeth gaven me carte blanche om een romantische natuurreeks uit te werken. Ik bracht hen naar één van mijn favoriete locaties waar ik trachtte een gevarieerde en emotieve reeks neer te zetten. Voor hen was 'natuur' een belangrijke key factor. Door hen in symbiose te brengen met een stille biotoop creëer je een zekere ontspanning die hen terugbrengt naar de kern : zichzelf.  Spelend met het zachte zonlicht en de expressieve kleuren van het woud. Werken met natuurlijk tegenlicht soms waar ik speciale lenzen voor heb geselecteerd. Dit is het resultaat van enkele albumpagina's :

We had a really nice and relaxed time shooting a destination photoshoot with Liesbeth & Tom. They asked for a 'natural' vibe and gave their full trust. Key for me was to create a romantic and spontaneous series. I used the direct and indirect natural light, the many expressive colours of the forest, all elements where the Summilux lenses excel. This is the result...